آشنایی با رایج ترین مشکلات سیستم های سرمایشی

آشنایی با رایج ترین مشکلات سیستم های سرمایشی

شناخت رایج ترین مشکلات سیستم‌های تهویه مطبوع به شما کمک می‌کند با مشاهده کوچکترین نقص در سیستم سرمایشی خود با تعمیرکار کولر گازی تماس بگیرید و با رفع سریع مشکل از خرابی و از کار افتادگی دستگاه خودداری کنید تا در روزهای گرم تابستان مجبور به تحمل یک روز داغ تابستان بدون کولر نباشید. در ادامه با فروشگاه بادبزن همراه باشید تا با اصلی ترین نشانه‌های این دستگاه آشنا شوید.

معرفی رایج ترین مشکلات اسپیلیت

شایع‌ترین مشکلات سیستم خنک کننده عبارتند از :

  1. عدم خنک کردن دستگاه
  2. نشت گاز کولر از جمله گاز فریون
  3. خروج باد گرم از دستگاه
  4. کثیفی کندانسور
  5. کار نکردن فن و خرابی موتور فن
  6. خاموش نشدن دستگاه
  7. به مشام رسیدن بوی بد از دستگاه
  8. نشت آب از دستگاه
  9. کثیف بودن فیلتر دستگاه
  10. افزایش صدای دستگاه
  11. خرابی ریموت دستگاه
  12. گرم نکردن دستگاه در حالت گرمایش
  13. کاهش پرتاب دستگاه
  14. خرابی برد الکتریکی
  15. برفک زدن دستگاه
  16. قطعی مداوم فیوز دستگاه

در مقالات پیشین برخی از مشکلات رایج این سیستم نظیر دلایل صدای زیاد پنل خارجی دستگاه، افزایش صدای پنل داخلی، نشتی آب کولرگازی، نشت گاز فریون از دستگاه، دلایل خرابی فن، دلایل کاهش پرتاب باد، پریدن فیوز و برفک زدن دستگاه را مفصل بررسی کرده‌ایم. در ادامه به تفصیل سایر موارد و مشکلات و دلیل بروز آنها را شرح خواهیم داد:

خنک نکردن سیستم تهویه مطبوع

یکی از رایج ترین مشکلات سیستم‌های سرمایشی خنک نکردن محیط حین فعالیت می‌باشد که عوامل زیادی نظیر وجود مشکل در کمپرسور تا کثیفی لوله‌ها می‌تواند دلیل این مشکل باشند. برای رفع این مشکل باید تمامی عوامل را بسنجید و به دنبال یافتن مشکل در یک قطعه خاص نباشید. برخی از دلایل باد گرم در حالت سرمایش اسپلیت موارد زیر می‌باشد:

خاموش نشدن اسپلیت

در برخی موارد سیستم خنک کننده نه تنها خاموش نمی‌شود بلکه قادر به انجام دستورات دریافت شده از ریموت کنترل نمی‌باشد. این مشکل می‌تواند ناشی از خرابی ترموستات باشد. ترموستات برای کنترل میزان دمای ولتاژ کمپرسور و فن دستگاه کاربرد دارد و در صورت بروز مشکل در اتصال آن، ترموستات ولتاژ را به شکل دائمی به کمپرسور می‌فرستد و به دستگاه اجازه خاموش شدن نمی‌دهد.

خود به خود خاموش شدن کولرگازی

خود به خود خاموش شدن دستگاه یکی دیگر از رایج ترین مشکلات سیستم‌های سرمایشی است و عوامل مختلفی در بروز آن نقش دارند که عبارتند از:

  • اتصالات و کابل کشی برق: یکی از دلایل خاموشی ناگهانی دستگاه در حین کار وجود مشکل در کابل‌کشی ساختمان است.
  • نیم سوز شدن برد: برد نقش مغز سیستم سرمایشی را برعهده دارد. زیرا این قطعه سایر قطعات را فرماندهی کرده و دستورات را به دیگر بخش‌ها ارسال می‌کند. در صورت خرابی برد بعد از مدتی کولر به صورت خودکار خاموش شده و در برخی موارد دیگر روشن نخواهد شد.
  • خرابی کمپرسور: از آنجایی که کمپرسور یا موتور از اصلی‌ترین قطعات کولر هستند، تا زمانیکه این قطعه استارت نزند دستگاه نیز کار نخواهد کرد. اگر سیستم خنک کننده را روشن کردید و بعد از مدتی خود به خود خاموش شد، مشکل ازکمپرسور دستگاه خواهد بود.

رایج ترین مشکلات حالت گرمایش عدم تولید باد گرم

اگر در حالت گرمایش ،دستگاه باد گرم تولید نکرد ابتدا ترموستات را چک کنید. اگر این قطعه در حالت خاموش یا سرمایش قرار گرفته باشد، بی تردید دستگاه باد گرم تولید نخواهد کرد. اما اگر دستگاه در حالت گرمایش است و باد گرم بسیار ضعیفی تولید می‌کند احتمال زیاد شیر الکترونیکی دستگاه با مشکل مواجه است.

با انتخاب گزینه گرمایش دستگاه، با بکار افتادن دستگاه، باد گرم باید در حدود 5 دقیقه شروع به وزیدن کند. اگر این زمان برای گرم شدن پنل داخلی بیشتر شد به احتمال زیاد دستگاه به شارژ گاز نیاز دارد.

چند راه حل ساده برای جلوگیری از مشکلات رایج سیستم‌های سرمایشی

  • سیستم سرمایشی را بررسی و در صورتی که نشتی دارند آن را برطرف کنید. زمانی که دستگاه به اندازه کافی هوای خنک خارج نمی‌کند و یا قبض برق به میزان غیر عادی افزایش یافته است. احتمالا دستگاه شما نشتی دارد.
  • روی یونیت خارجی را با پوشش مناسب بپوشانید. زیرا تابش مستقیم آفتاب دشمن اصلی اجزای داخلی یونیت خارجی است.
  • ترموستات قدیمی را با ترموستات جدید و با کیفیت جایگزین کنید.
  • از سرویس سالانه کولرگازی غافل نشوید. زیرا بسیاری از مشکلات تنها به دلیل کثیفی یا کهنگی برخی قطعات حاصل می‌شوند که با بررسی به موقع به سادگی رفع می‌شوند.

برای تعمیر و سرویس انواع سیستم تهویه مطبوع کافیست با کارشناسان فنی فروشگاه بادبزن در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

تماس بگیرید

WeCreativez WhatsApp Support
👋 سلام؛چطور میتونم کمک کنم؟