ریموت کولر گازی تمامی برندها

یکی از اختراعات بشر ریموت کولر گازی می باشد که استفاده از وسایل برقی پر مصرف را برای کاربران راحت کرده است. در این بین ریموت سیستم های تهویه مطبوع هم از این امر مستثنی نبوده و با پیشرفت و پیچیده شدن کولر گازی و اسپلیت استفاده از این دستگاه ها با ریموت کنترل برای کاربر آسان تر شده است.

ساختار کلی ریموت کنترل کولر گازی

به طور کلی ساختار و مکانیزم کارکرد ریموت کنترل کولر گازی در همه برندها، مدل ها و ظرفیت ها تقریبا یکسان می باشد. وظیفه کلی این دستگاه روشن کردن، خاموش کردن و کنترل خروجی کولر می باشد. اما تولید کننده کولر گازی با حفظ ساختار کلی کنترل همیشه تغییراتی در ریموت دستگاه اعمال می کنند که با ساختمان کولر و اسپلیت تولید شده همخوانی داشته و کارکرد بهتر سیستم را به همراه داشته باشد.

شرح کار و دکمه های ریموت کولر گازی

برای استفاده بهتر از ریموت کنترل اسپلیت و بهره مندی از کلیه امکانات آن تنها کافیست بدانیم هر دکمه مخصوص چه کاری بوده و چگونه می توان کارکرد این دکمه ها را در راستای افزایش کارایی دستگاه بکار برد.در زیر به معرفی تمامی دکمه های موجود بر روی کنترل پرداخته ایم:

دکمه روشن / خاموش (On/Off)

آشنا ترین دکمه ریموت ، دکمه خاموش کردن یا روشن کردن دستگاه می باشد که عموما با سایزی بزرگتر و اندازه متفاوت روی ریموت تعبیه می شود، در نتیجه شروع کار و پایان کار کولر گازی با این دکمه می باشد.

دکمه مثبت / منفی (+ / -)

با استفاده از این دکمه ریموت کنترل می توان درجه سرما یا گرمای کولر گازی را افزایش یا کاهش داد.

دکمه انتخاب حالت کاری دستگاه (MODE)

دکمه FAN : با فشار دادن این دکمه، اسپلیت در حالت فن یا چرخش قرار دارد. در نتیجه موتور یا کمپرسور در این حالت خاموش می شود و تنها فن داخلی کار می کند. این حالت بیشتر در فصل بهار کاربرد دارد زیرا در این حالت دستگاه باد ملایمی پخش می کند

دکمه HEAT : این دکمه در ریموت کولر گازی برای زمانی مناسب است که می خواهید کولر گازی گرما تولید کند. این دکمه برای فصول سرد کاربرد دارد. همچنین این دکمه بر روی ریموت به شکل خورشید نمایش داده می شود.

دکمه COOL : سیستم سرمایش کولر با این دکمه فعال می شود، با استفاده از این سیستم در روزهای گرم سال باعث می شود هوای فضا تا حد مطلوبی کاهش یابد.

دکمه DRY : برای مناطق شرجی کاربرد داشته و در حالت شرجی رطوبت محیط را جذب می نماید.

دکمه AUTO : این دکمه حالت اتوماتیک دستگاه می باشد. به این صورت که میتوانید هر دمایی که دوست دارید را تنظیم کرده تا در این حالت کولر به طور خودکار دمای هوای محیط را مطابق با خواسته شما تنظیم کند.

دکمه تنظیم درجه حرارت (Temp)

این دکمه ریموت کنترل به شما امکان می دهد دمای محیط رابا سرعت بیشتری به دمای دلخواه خود برسانید به ویژه زمانی که از بیرون وارد خانه شده و دستگاه را روشن می کنید.

دکمه Jet Cool ( در برخی دستگاه ها Turbo)

با استفاده از این دکمه ریموت کنترل می توانید دمای محیط را روی درجه حرارت خاصی تنظیم کرده و تعادل دمای محیط را حفظ کنید. برای تنظیم این دکمه باید پارامتر هایی نظیر تعداد افراد حاضر در محیط، دستگاه های سرمایشی و گرمایشی مشغول به فعالیت در محیط و … را در نظر بگیرید.

دکمه FAN SPEED

این دکمه جهت سرعت فن را در چهار حالت کم، متوسط، زیاد و نامنظم تنظیم می کند.

دکمه خاموش شدن خودکار (Sleep Mode Auto)

فشردن این دکمه ریموت کنترل باعث می شود که کولر گازی امکان خاموش شدن به صورت اتوماتیک را داشته باشد.

دکمه Reset

در صورتی که تنظیمات ریموت کولر گازی را تغییر داده و از درست بودن آن تنظیمات اطمینان ندارید با استفاده از دکمه ریست می توانید تنظیمات را به حالت اول باز گردانید. توجه داشته باشید جای گیری این دکمه در ریموت های مختلف متفاوت است.

فروش کنترل کولر گازی در فروشگاه بادبزن

همان طور که اشاره شد دکمه های تعبیه شده روی ریموت کولر گازی با یکدیگر متقاوت می باشند اما از آنجایی که ساختار کلی تقریبا یکسانی دارند برخی دکمه ها در تمامی ریموت ها موجود می باشد که در بالا آن ها را بررسی نمودیم. توصیه می کنیم برای آشنایی بیشتر با امکانات و قابلیت های اسپلیت و کولر گازی خود دفترچه راهنما دستگاه را به طور کامل مطالعه نمایید. لازم به ذکر است که تعدادی از کولر گازی های قدیمی فاقد ریموت کنترل بوده و تمامی این تنظیمات به صورت دستی انجام می شود.

فروشگاه کولر گازی و اسپلیت بادبزن نمایندگی رسمی فروش جدیدترین محصولات تهویه مطبوع با برندهای مختلف همچون ال جی، اجنرال، گری و … با بالاترین تنوع و بهترین قیمت می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید.